Forside  >>  Om Orkla Care  >>  Forskning og Udvikling

Forskning og Udvikling


Eget pharmaceutisk udviklingscenter

Axellus har eget pharmaceutisk udviklingscenterOrkla Health har eget pharmaceutisk udviklingscenter for nyudvikling af produkter. På basis af eksisterende litteratur samt egne laboratorieforsøg udvikler Orkla Healths løbende, nye innovative produkter.

Orkla Health ser det som en positiv trend at forbrugerne i stigende grad har en øget interesse for egen sundhed. Med den dynamiske udvikling af spændende produkter imødeser Orkla Healths det stigende behov for supplementer til de mere traditionelle behandlingsformer.

Støtte til forskningen
Der offentliggøres til stadighed nye internationale studier, der påviser effekt af multivitaminer, kosttilskud og naturlægemidler. Orkla Health støtter denne forskning gennem økonomiske tilskud til uafhængige forskningsprojekter i ind- og udland.

Kvalitet og kontrol er i højsædet
De forskellige laboratorier hos Orkla Health er garant for kvalitet og korrekt formulering af samtlige vores produkter. Farmaceuter er til stadighed beskæftiget med kontrol af råvarer, halvfabrikata og færdige produkter. Andre arbejder med formulering og afprøvning af nye produkter og har det mest avancerede måleudstyr til rådighed.
Tip en ven Føj til favoritter
  udskriv
Forside    Nyheder & Presse    Produkter    Job    In-licensing    Om Orkla Care    Kontakt   www.Orkla.no
Copyright Orkla Care • Orkla Care A/S • Industrigrenen 10 • 2635 • Ishøj • CVR nummer 16 17 35 92 • forbrugerservice@orklacare.dk Webudvikling af: www.assist2net.no
W3C XHTML 1.0 W3C CSS Level 2
mailto:forbrugerservice@orklacare.dk Sitemap Forside