Forside  >>  Nyheder & Presse  >>  Pressemeddelelse: Axellus køber Pharma-Vinci A/S

PRESSEMEDDELELSE

Axellus A/S køber Pharma-Vinci A/S


Axellus har indgået en aftale om at købe virksomheden Pharma-Vinci A/S for, at de sammen kan styrke deres tilbud til apoteker og specialhandlen.

 


Pharma-Vinci har en lang tradition for at tilbyde unikke og veldokumenterede produkter til apoteker og vil fremadrettet også repræsentere Axellus’ produkter til samme kanal. Pharma-Vinci vil blive videreført som egen division i Axellus.

 

Pharma-Vinci og Axellus vil styrke hinandens kompetencer indenfor blandt andet produktudvikling, produktion og kvalitet. Dermed vil Pharma-Vinci og Axellus kunne udvikle og tilbyde apoteker og specialhandlen endnu flere veldokumenterede produkter.

 

"Med købet styrker vi vores fokus mod apoteker i Danmark, men også de øvrige markeder hvor vi er til stede. Pharma-Vinci har stærke mærkevarer, som komplementerer Axellus’ portefølje. Købet vil give synergier og skabe en bred portefølje for videre ekspansion", siger Henning Søgaard, adm. direktør Axellus Danmark.

 

Pharma-Vinci blev etableret i 1941 og udvikler, producerer og markedsfører produkter indenfor naturlægemidler, kosttilskud og receptfrie medikamenter (OTC) for apotek og specialhandels butikker. Pharma-Vinci er markedsledende i Danmark med de største mærker UniKalk og Vivag, som er henholdsvis kalciumtilskud og intimpleje for kvinder. Hjemmemarkedet er Danmark, men selskabet leverer til hele Norden.

 

I 2011 havde Pharma-Vinci en opsætning på ca. 50 mio. DKK og 35 ansatte.

 

Aftalen indebærer at Axellus køber 100% af aktierne i Pharma Vinci, som i dag er ejet af internationale investorer og private personer. Parterne er enige om ikke at offentliggøre købesummen.

 

Axellus er nordens ledende leverandør og markedsfører af et bredt sortiment af kosttilskud og helseprodukter. Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Tjekkiet og Polen er hjemmemarkeder med egne store selskaber, men Axellus er i tillæg bredt repræsenteret i mange europæriske lande. Nogle af selskabets kendte mærkevarer er Gerimax, Livol, Pikasol, Nutrilett, Futura og Maxim. Axellus sælger sine produkter gennem dagligvare, helsekost og apotek. Axellus er en sammenlægning af selskaberne Peter Møller, Collett Pharma og Dansk Droge. I 2011 havde selskabet en samlet omsætning på 1,262 mio. NOK og 419 ansatte. Axellus indgår i Orkla Brands.

 

 

For mere information, kontakt venligst:

Henning Søgaard, adm. direktør Axellus Danmark

Mobil: 24 48 77 83

Tip en ven Føj til favoritter
  udskriv
Forside    Nyheder & Presse    Produkter    Job    In-licensing    Om Orkla Care    Kontakt   www.Orkla.no
Copyright Orkla Care • Orkla Care A/S • Industrigrenen 10 • 2635 • Ishøj • CVR nummer 16 17 35 92 • forbrugerservice@orklacare.dk Webudvikling af: www.assist2net.no
W3C XHTML 1.0 W3C CSS Level 2
mailto:forbrugerservice@orklacare.dk Sitemap Forside